Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park

Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park

Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park Slovenië

Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park

Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park

Word lid van ons team in het hart van het Triglav Nationaal Park!

Als het hoogzomerseizoen nadert, komen de bergen tot leven met de belofte van avontuur en verkenning. Hier in de berghut Erjavčeva, genesteld in de adembenemende omgeving van Vršič Pas binnen Nationaal Park Triglavmaakt ons team zich op voor weer een spannend seizoen waarin we gasten verwelkomen en de wonderen van de Sloveense Alpen.

Een unieke kans om te werken en wonen op een schitterende locatie

De berghut Erjavčeva, gelegen aan de iconische Vršič-pas, is niet zomaar een bergaccommodatie-Het is de enige hut in de omgeving die het hele jaar door geopend is en biedt bezoekers een gezellig toevluchtsoord te midden van de majestueuze schoonheid van het Triglav Nationaal Park. Onze hut ligt op 1525 meter hoogte en biedt ongeëvenaarde toegang tot enkele van Sloveniës meest spectaculaire wandelpaden, alpenweiden en panoramische vergezichten.

Werken en wonen in het paradijs van het Nationaal Park

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de frisse berglucht en het adembenemende uitzicht op de omliggende bergtoppen. Als lid van ons team krijg je de unieke kans om op deze prachtige locatie te werken en te midden van de natuurlijke pracht van de Sloveense Alpen te leven. Of je gasten nu heerlijke maaltijden serveert in onze gezellige eetruimte, hen begeleidt op onvergetelijke wandelingen door het parkof gewoon geniet van een rustig moment van bezinning omringd door de natuur, je maakt deel uit van een hechte gemeenschap die toegewijd is aan het bieden van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

YouTube player

Kom bij ons team in de bergen

Hoewel ons team bijna compleet is voor het zomerseizoen, zijn we nog steeds op zoek naar een of twee gepassioneerde individuen – of zelfs koppels – die ons willen vergezellen in ons bergparadijs. Of je nu een ervaren horecaprofessional bent, een doorgewinterde wandelaar met een liefde voor het buitenleven, of gewoon iemand die zich aangetrokken voelt tot de rust en schoonheid van het leven in de bergen, we horen graag van je. Posities zijn beschikbaar vanaf november of zelfs eerder, dus mis deze ongelofelijke kans om te wonen en te werken op een van Sloveniës mooiste locaties niet.

Live and work in the mountains of Triglav National Park

Live and work in the mountains of Triglav National Park

YouTube player

Vraag vandaag aan

We horen graag van je als je ons team wilt versterken en het hele jaar door op avontuur wilt gaan in het hart van het Triglav Nationaal Park. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare functies en hoe je deel kunt uitmaken van onze bergfamilie. Aarzel niet: je volgende grote avontuur wacht!

CAPTCHA image

Dit helpt ons spam te voorkomen. Bedankt.

Werken en wonen in de bergen van het Triglav Nationaal Park

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf