Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Deze kaart is ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften van onze gasten, of ze nu liever de bergpas Vršič, Kranjska Gora en nabijgelegen plaatsen willen verkennen tijdens een ontspannen rondrit, te voet, op de fiets of op de fiets. fiets of met auto.

Kranjska Gora en Vršič bergpas

Of je nu een wandelaar, fietser of cultuurliefhebber bent, de Julische Alpen hebben voor elk wat wils. Verken onze wandelpaden, fiets- en mountainbikeroutes en bezoek onze berghutten, natuurlijke en culturele bezienswaardigheden, musea, uitzichtpunten en kampeerplaatsen. Vergeet niet het enige Sloveense nationale park Triglav te bezoeken.

Triglav is de hoogste berg in Slovenië, Škrlatica is de op één na hoogste, en enkele andere, zoals Prisank, Mala en Velika Mojstrovka, en de gemakkelijkste maar populairste Slemenova Špica, allemaal bereikbaar vanaf berghut Erjavčeva als startpunt vanaf de Vršič-pas.

Een van de hoogtepunten van de kaart is de Erjavčeva berghut, een uniek juweeltje dat de enige hut is die het hele jaar door geopend is in het gebied van Mojstrana tot Kranjska Gora en Trenta. Het biedt een heel bijzondere ervaring.

Hoe kom je bij de bergpas van Vršič – Reserveer je verblijf in de berghut

Vršič Kranjska Gora kaart van Slovenië

Bezoek de berghut Erjavčeva

De kaart Vršič Kranjska Gora van Slovenië is een onmisbare gids voor bezoekers die de adembenemende landschappen van de bergpas Vršič, Kranjska Gora en omgeving willen verkennen. Of je nu te voet, met de fiets of met de auto reist, deze kaart biedt gedetailleerde routes voor wandelen, fietsen en schilderachtige ritten. Het vestigt de aandacht op natuurlijke en culturele attracties, waaronder het Nationaal Park Triglav, het enige nationale park van Slovenië, en prominente bergtoppen zoals Triglav en Škrlatica. De berghut Erjavčeva, die het hele jaar door geopend is, biedt een uniek startpunt voor avonturiers. Deze kaart is een toegangspoort tot vele ervaringen, zodat elke bezoeker iets leuks kan vinden.

Reserveer je verblijf in berghut Erjavčeva en leef en reis als een plaatselijke bewoner

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf
Send this to a friend