Vervoer Kranjska Gora – Vršič – Bovec

Taxi Kranjska Gora - Vršič - Bovec

Vervoer Kranjska Gora – Vršič – Bovec

Vervoer Kranjska Gora - Vršič - Bovec

Gelegen in het hart van het Triglav Nationaal Park

De bus naar de bergpas Vršič rijdt vanuit Kranjska Gora of Bovec, maar alleen in het hoogseizoen.

Na het seizoen heb je nog andere opties om bij de berghut Erjavčeva koča te komen.

Hoe vervoer je Kranjska Gora – Vršič – Bovec?
Neem een taxi, ga liften, wandelen of bestel een ritje met een sneeuwscooter.

We kunnen bijvoorbeeld ook je rugzak rijden als je wilt lopen. Neem dus vooraf contact met ons op als je extra service wilt.
Denk er nogmaals aan dat de berghut op 1525 meter boven zeeniveau ligt. Sneeuw komt hier vaak voor, en dan bedoelen we ook echt veel sneeuw.

Vervoer Kranjska Gora – Vršič – Bovec

Buiten het hoogseizoen, wanneer de reguliere busdiensten niet beschikbaar zijn van Kranjska Gora naar Vršič Pass, zijn alternatieve vervoersmethoden essentieel voor reizigers die de pittoreske pas en de omgeving willen verkennen. Hier zijn enkele opties voor vervoer:

  1. Wandelen: Voor liefhebbers van buitenactiviteiten en schilderachtige wandelingen kan een trekking van Kranjska Gora naar de Vršič-pas een opwindende ervaring zijn. De route biedt adembenemende uitzichten op de Julische Alpen en dompelt reizigers onder in de natuurlijke schoonheid van de regio. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn met de juiste uitrusting, kleding en proviand, vooral gezien de wisselende weersomstandigheden en het terrein.
  2. Taxi Service: Taxi’s bieden handig en efficiënt vervoer van Kranjska Gora naar Vršič Pass, met persoonlijke deur-tot-deur service voor reizigers. Taxi’s kunnen van tevoren worden geregeld via lokale taxibedrijven of op aanvraag worden geboekt, afhankelijk van de beschikbaarheid. Reizigers kunnen genieten van een comfortabele rit terwijl ze prachtige landschappen bekijken.
  • Privé vervoer: Privé-vervoersopties, zoals pendeldiensten of gehuurde chauffeurs, bieden flexibiliteit en gemak voor reizigers die het gebied rond de Vršič Pass verkennen. Privévoertuigen zijn geschikt voor groepen van verschillende grootte en spelen in op specifieke reisvoorkeuren en tijdschema’s. Met deze optie kunnen reizigers hun route aanpassen en stops maken bij mooie uitzichtpunten of bezienswaardigheden.
  • Overdracht sneeuwscooter: In de winter, wanneer de weg naar de Vršič-pas met sneeuw bedekt is, kunnen alternatieve vervoersmiddelen nodig zijn. Sneeuwscootertransferservices kunnen reizigers en hun bagage van Erjavčeva koča naar verschillende punten langs de pas vervoeren, voor een unieke en gedenkwaardige reiservaring. Reizigers kunnen genieten van de sensatie van het rijden op een sneeuwscooter terwijl ze de besneeuwde landschappen van de Julische Alpen bewonderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door een scala aan vervoersmogelijkheden aan te bieden, waaronder wandelen, taxidiensten, privévervoer en sneeuwscootertransfers, kunnen reizigers het hele jaar door genieten van gemakkelijke toegang tot de Vršič-pas vanuit Kranjska Gora, wat zorgt voor een gedenkwaardige en plezierige reis door het adembenemende Sloveense alpenlandschap.

YouTube player
YouTube player

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf
Send this to a friend