Update internetsnelheid

Update internetsnelheid met Starlink

Update internetsnelheid

Update internetsnelheid met Starlink

Update internetsnelheid met Starlink. Vanaf nu zul je tevreden zijn met de verbindingssnelheid naar het wereldwijde web tijdens ons bezoek.

Update internetsnelheid

Terwijl we ons langzaam voorbereiden op het nieuwe seizoen en de laatste kleine dingen rond en in de hut oppoetsen, hebben we ook stilgestaan bij de snelheid van ons internet. Sommige teamleden die tijdens het seizoen in de hut werken en wonen, hebben ook een leven daar beneden in de vallei. En met het leven komen vrienden, partners en kinderen waarmee ze verbonden willen blijven. Dat begrijpen we natuurlijk. Helaas ligt onze berghut op een overigens prachtige plek, van alle kanten omringd door bergen en daarom met een magisch, zo niet het mooiste uitzicht op Vršič en Prisank. Maar het heeft ook nadelen, die vooral tot uiting komen in slechte internet- en mobiele signalen en, logischerwijs, traag internet.

Er wordt veel verboden fruit gegeten.

We geven toe dat we geen fan zijn van satellieten en menselijke uitspattingen. We beweren nog steeds dat we ‘s nachts in de tuin naar de sterren keken in plaats van naar satellieten. Maar als er toch al satellieten in de lucht zijn en we tegelijkertijd onze collega’s en gasten kunnen verwennen, beschouwen we dit als een dubbele overwinning. Vanaf nu zult u tevreden zijn met de verbindingssnelheid naar het World Wide Web tijdens ons bezoek.

Zeg nooit nooit.

Update internetsnelheid Starlink
Update internetsnelheid Starlink

Update internetsnelheid Starlink

Snel internet

Starlink is een satellietinternetconstellatieproject dat is ontwikkeld door SpaceX om snelle toegang te bieden tot minder bedeelde en afgelegen gebieden over de hele wereld. Het project omvat de lancering van duizenden kleine satellieten in een baan om de aarde, waardoor een netwerk ontstaat dat zelfs op de meest afgelegen locaties internetconnectiviteit kan bieden. Starlink streeft ernaar breedbandinternetdiensten met lage latentie en hoge bandbreedte aan te bieden, de digitale kloof te overbruggen en wereldwijde connectiviteit mogelijk te maken. Starlink is nu begonnen met het aanbieden van zijn diensten in geselecteerde regio’s en blijft zijn dekkingsgebied uitbreiden.

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf
Send this to a friend