Sauna en jacuzzi

Sauna en jacuzzi

Sauna en jacuzzi

Sauna en jacuzzi

Het is geen geheim dat sauna’s en jacuzzi’s in het buitenland al lang geen taboe meer zijn, maar eerder een welkome aanvulling in meer toeristische berghutten en lodges.

We hebben het nog niet, maar we denken erover na.

Sauna en jacuzzi

[totalsurvey id=”9″][/totalsurvey]
Sauna en jacuzzi in berghut Erjavčeva

Sauna en jacuzzi

Te midden van het adembenemende landschap van nationale parken in aangrenzende landenbieden cottages met sauna’s en hot tubs een voortreffelijke mix van ontspanning en luxe tegen de achtergrond van adembenemend natuurschoon.

De ruige bergtoppen en groene valleien bieden een idyllische omgeving voor wie de drukte van alledag wil ontvluchten. Huisjes met sauna’s en bubbelbaden in deze schilderachtige omgeving zijn een toevluchtsoord voor rust en verjonging.

Naast de sauna’s nodigen uitnodigende hot tubs met bubbelend water en rustgevende jets gasten uit om te genieten van zalige ontspanning. Omringd door de majestueuze toppen van de Julische Alpen kun je jezelf onderdompelen in een hot tub en een onvergetelijke ervaring beleven waar wereldse zorgen wegglijden in de omhelzing van natuurlijke grandeur.

Of het nu de frisse winterlucht is of de levendige kleuren van de zomer, cottages bieden een aantrekkelijk toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning. Na een wandeling door alpenweiden of een afdaling van donzige pistes wacht je een privé-sauna en bubbelbad, die vernieuwing en verjonging beloven.

Als de zon ondergaat achter de torenhoge bergtoppen, kunnen gasten opwarmen in de hitte van de sauna, die met zijn zachte warmte lichaam en geest reinigt. En wanneer de sterren aan de nachtelijke hemel verschijnen, wacht het bubbelbad, waarvan het rustige water een toevluchtsoord biedt onder de brede horizon van de onvergetelijke natuur van het Triglav Nationaal Park.

In huisjes die verscholen liggen in de valleien van het nationale park, zorgt de combinatie van natuurlijke schoonheid en modern comfort voor een onvergetelijk toevluchtsoord. Met sauna’s en hot tubs als kostbare toevoegingen bieden deze cottages een toevluchtsoord waar de wonderen van de natuur en het comfort van ontspanning samenkomen en gasten uitnodigen om zich onder te dompelen in de eeuwige schoonheid van de bergen.

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf
Send this to a friend