In onze keuken proberen we traditionele en lokale gerechten te combineren, met een vleugje frisheid en een modern tintje. We kiezen echter ook zorgvuldig voedsel voor vegetariërs en veganisten.
Traditioneel eten
Het zorgvuldig geselecteerde menu is aangepast aan de seizoensgebonden keuze van ingrediënten.
LOKALE WIJN
We zijn er trots op dat we een lokale, traditioneel bereide wijn zonder toevoegingen serveren.
Lokaal voedsel
We kiezen echter ook zorgvuldig voedsel voor vegetariërs.
Ons restaurant
Huisgemaakt voedsel
Naast onze huisgemaakte pesto en de speciale Erjavčeva koča taart, die de meest herkenbare gerechten zijn, is het zorgvuldig geselecteerde menu aangepast aan de seizoensgebonden keuze van ingrediënten.
Traditioneel menu
Jota met kool of raap
Richet
Gevulde paprika’s
Champignonsoep
Goulash
LOKALE WIJN
Het kiezen van de juiste wijn was een hele uitdaging. We hebben veel Sloveense wijnkelders bezocht, wat een uitdagende klus is. Uiteindelijk kozen we voor een prestige kleinschalige limited edition wijn bijna zonder zwavelzuur en andere toevoegingen.
Resultaat?
Hoeveel wijn je ook drinkt, je zult niet wakker worden met hoofdpijn.
100 jaar bergmarkering en 100 jaar Erjavčeva’s hut behoort tot de Sloveense bergvereniging.
Bergmarkering (Sloveens: planinska markacija) is een essentieel symbool van de bergmaatschappij in Slovenië. In 2022 bestond deze markering 100 jaar als de hut van Erjavčeva. We zijn blij dat we maar liefst 100 jaar kunnen vieren dat de hut van Erjavčeva de Oostenrijks-Duitse eigenaar veranderde en Sloveense trots werd.
In maart 2022 besloten we een “bergmarkeringstaart voor die viering” te maken.
Nieuwste berichten
Er wachten je talloze mogelijkheden voor ontspanning en verkenning, want je bevindt je in ons mooiste nationale park.
Nieuws & Reizen