Managed Parking at Vršič Pass

Managed Parking at Vršič Pass

Managed Parking at Vršič Pass

Managed Parking at Vršič Pass

Managed Parking at Vršič Pass

Na tweeënhalf jaar hard werken en doorzetten kunnen we met trots zeggen dat het ons gelukt is. We zijn erin geslaagd om het eerste beheerde en betaalde parkeerterrein voor Erjavčeva koča op Vršič te implementeren, een oplossing die volgens ons de parkeerproblemen zal oplossen en de veiligheid in het gebied zal verbeteren.

Vanwege de voortdurende parkeerovertredingen, het rijden en zelfs parkeren op de toegangsweg en overal ondanks duidelijk zichtbare verkeersborden, en het opzetten van tenten en campers op het grasveld voor en onder Erjavčeva koča, waren we genoodzaakt actie te ondernemen. Tijdens het zomerseizoen was de toegang tot de hut praktisch elke dag geblokkeerd, dus in geval van nood hadden reddingswerkers noch brandweerlieden toegang. Na tweeënhalf jaar van angst en arrogantie van zowel binnenlandse als buitenlandse bezoekers, hebben we eindelijk een oplossing gevonden. We hebben de eerste beheerde en betaalde parkeerplaats aangelegd voor Erjavčeva koča in Vršič.

Onze oprechte dank gaat uit naar de Jesenice Bergbeklimmersvereniging, de Agrarische en Weide Gemeenschap, en last but not least, de Triglav Nationaal Park voor het begrijpen van onze zorgen en het reageren op onze verzoeken. Voor vergelijkbare gebieden konden we relatief snel een oplossing vinden.

Met trots kondigen we de oprichting van een nieuwe parkeervolgorde aan op de parkeerplaats voor Erjavčeva koča. Deze bestelling zal zorgen voor een beter georganiseerd en efficiënter parkeersysteem. Wie het bevel overtreedt, krijgt een passende boete. Voor onze dagelijkse gasten van Erjavčeva koča zijn we blij om u te informeren dat er niets zal veranderen. Als je komt lunchen, vergoeden we je parkeerkosten.*

YouTube player
Managed Parking at Vršič Pass

Managed Parking at Vršič Pass

Voor alle bezoekers die parkeren voor Erjavčeva koča en een uitstapje maken, vragen we een vergoeding van 1 € per uur of 10 € voor een hele dag. Deze vergoeding is zorgvuldig overwogen om te zorgen voor eerlijke en redelijke kosten voor jouw gemak. De parkeerplaats staat onder toezicht van videobewaking van het bedrijf Janez d.o.o., dat een boete van 36 € per dag zal opleggen voor elke overtreding van de ingestelde toegangsrechten tot de parkeerplaats.

Bedankt voor uw begrip.

* Als je onze dagelijkse gast bent en komt lunchen, vergoeden we je parkeerkosten. De vergoeding kan niet hoger zijn dan de duur van de lunch.

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf