Live camera’s vanaf de Vršič-pas

LIVE CAMERAS vanaf de Vršič-pas

Live camera's vanaf de Vršič pas - Erjavčeva berghut - 1525 m sinds 1901

Live camera's vanaf de Vršič-pas - Richting Prisank - Prisojnik

De berg Prisank (ook bekend als Prisojnik) is een prominente piek die uittorent in de Julische Alpen in het Triglav Nationaal Park in Slovenië. Met zijn hoogte van 2.547 meter is hij bekend om zijn opvallende uiterlijk en is hij een van de meest opvallende bergen in de omgeving van de Kranjska Gora Vallei. Prisank is beroemd om zijn natuurlijke venster, het Prisank Venster, een groot gat in de zijkant van de berg, en een stenen gezicht in de berg genaamd Ajdovska deklica dat een symbool van de berg is geworden en een populair doel voor wandelaars en klimmers.

Live camera's vanaf de Vršič-pas - Richting Vratca

Vratca, met een hoogte van 1.807 meter, maakt deel uit van het dynamische en schilderachtige landschap van de Julische Alpen in Slovenië. De naam “Vratca” is in deze context niet zo bekend, maar kan verwijzen naar specifieke toppen of gebieden binnen het Alpengebied die wandelaars en bergbeklimmers vaak opzoeken vanwege hun natuurlijke schoonheid en de uitdagingen die ze bieden. Deze gebieden staan bekend om hun toegang tot ongerepte natuur, panoramische uitzichten over de valleien en de serene schoonheid van het Alpenlandschap.

We willen dat je je de locatie van berghut Erjavčeva in het Triglav Nationaal Park tussen Kranjska Gora, Bovec en Trenta Vallei zo goed mogelijk voorstelt als je ons voor de eerste keer bezoekt. Neem een hapje en bekijk onze live camera’s en video’s.

Of je nu een regelmatige bezoeker bent of een plaatselijke bewoner, de live camera’s geven je perfecte realtime weersomstandigheden op de Vršič bergpas.

De foto’s en video’s zijn hier meer voor de lol. Ze kunnen je enkele kostbare momenten laten zien die we willen delen over het leven in de bergen.

Video's van berghut Erjavčeva

Erjavčeva koča YouTubekanaal. Grappige video’s, sommige van onze reizen, andere informatie over het leven in de bergen. Mis Erjavčeva berghut live camera’s en video’s niet….