De fotogalerijen van het Triglav Nationaal Park vanaf de bergpas Vršič tussen Kranjska Gora, de Trenta vallei, de rivier Soča en Bovec. Het is een bestemming die je moet bezoeken als je in de buurt bent en een van de meest adembenemende natuurgebieden wilt zien, niet alleen in Slovenië maar in de hele wereld.

360 panoramisch uitzicht

Different weather condition

Fotogalerijen van Triglav Nationaal Park

Winter op de Vršič pas

Fotogalerijen van Triglav Nationaal Park

Zomer op de Vršič-pas

Fotogalerijen van Triglav Nationaal Park

Herfst en lente op de Vršič pas

Fotogalerijen van Triglav Nationaal Park

Berghut Erjavčeva

Overnachting in berghut Erjavčeva

Als de weg in de zomer open is, zijn we meer een restaurant met een perfect uitzicht en genoeg kamers. In de winter zijn we er weer als de weg gesloten is vanwege sneeuw en zijn we de enige berghut die open is op de Vršič-pas. We doen echter veel moeite om beide soorten bezoekers een gemengde service te bieden. Regelmatig toerisme in de zomer en bergen buiten het zomerseizoen, vooral in de winter, met moderne privékamers en slaapzalen.

Private rooms and shared beds in Erjavčeva mountain hut,

Ontbijt Galerij in berghut Erjavčeva

In de bergen is het ontbijt een hoeksteen van voorbereiding en levensonderhoud voor avonturiers. Het dient als een vitale energiebron, vult de voorraden aan die ‘s nachts zijn uitgeput en voorziet het lichaam van brandstof voor zware activiteiten zoals wandelen, klimmen of skiën. Een stevig ontbijt helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur in de kille ochtenden in de bergen en zorgt voor warmte en comfort als de ontdekkingsreizigers zich in het ruige terrein wagen.

Bovendien zorgt ontbijt voor een betere mentale focus, wat cruciaal is voor het navigeren op steile hellingen, het inschatten van risico’s en het nemen van verstandige beslissingen te midden van onvoorspelbare weersomstandigheden. Het delen van een maaltijd voordat je op pad gaat, bevordert ook de kameraadschap onder medeavonturiers en zorgt voor vertrouwen en solidariteit, wat essentieel is voor een veilige verkenning van de bergen. Met de juiste combinatie van koolhydraten, proteïnen en voedingsstoffen bereidt het ontbijt mensen voor op de fysieke en mentale uitdagingen van bergavonturen en draagt het bij aan een gedenkwaardige en lonende ervaring in de majestueuze hoogten.

Overnachting in een berghut

Uitstapjes en wandelingen rond de hut

Uitstapjes en wandelingen op de kaart

Slovenia (be) Placeholder
Slovenia (be)

Je volgende bestemming in slovenië?

Berghut Erjavceva op de Vrsic pas in de zomer

Berghut Erjavčeva is het hele jaar geopend. Reserveer uw verblijf en breng wat tijd door in het natuurparadijs van het Triglav Nationaal Park (UNESCO) bij Kranjska Gora op de bergpas Vršič in het hart van het Triglav Nationaal Park.

Reserveer uw verblijf